Töltés

A Giger MD Terápia technológiája


A Giger MD terápia szíve a speciálisan kifejlesztett Giger MD terápiás készülék, melybe a Berni Egyetem és Szakfőiskola által kifejlesztett speciális Monitoring szoftver került beépítésre.
A monitoron megjelennek a személyes adatok, teljesítménykijelzés pl: kalóriafelhasználás, a teljesített Watt értékek, fordulatok száma, a beteg pulzusa terápia alatt, valamint specifikus Giger MD adatok. A szoftver az adatokat grafikusan is megjeleníti, hogy jobban értelmezhetővé és könnyen áttekinthetővé váljanak, ami a változásokat azonnal szembetűnővé teszi.
A szoftver rögzíti a kezelés előrehaladását, így a kezelés eredménye mind a beteg, mind a terapeuta számára láthatóvá válik. Az adatok a svájci központba is átküldhetőek terápiás javaslatkérés céljából.
A terápiás eszköz a Forma 1-ben használatos Monocoque design mintája szerint „önhordozó kivitelezésűre” lett kialakítva, így sem kábel, sem tartóelem nincs útban. A műszer hatékonysága a kívülről nem látható speciális áttétekben rejlik. A tréner teljesen csendes, elektromosan állítható, ellenállása fokozatmentes és finoman adagolható.