Töltés

Köszönetnyilvánítás


Mindenekelőtt köszönetet szeretnénk mondani alapítónknak, Csesznik Tiborné Marcsinak, hogy szívén viseli osztályunkat és a Giger MD terápia magyarországi bevezetését, és elindította alapítványunkat.

Hatalmas köszönetet szeretnénk mondani Dr. Tiborcz Attilának és Dr. Horváth Ritának az áldozatos és önkéntes ügyvédi munkájukért.

Adrian Giger és Jürg Gauch uraknak, a tudományos anyagok megosztásáért.

Varga Lajos szikvízlovagnak, hogy lovagként mellénk állt és segített eljutni Kassára.

Külön köszönet a kassai Centrumlibertá Mozgásrehabilitációs Központnak, Ferencsik Istvánnak és feleségének, annak lehetővé tételét, hogy testközelből megismerhessük és kipróbálhassuk a Giger MD készüléket, valamint a terápiánál hospitálhattunk.

Mindazoknak, akik a fordításnál segítettek: Dr. Gecse Annabellának a szlovák, Guenther Bauernek, Alexander Klevernek és Demeter Ádámnak a német, Polyák Editnek, Mészáros Andrásnak, Jancsovics Sándornak, Bukovics Rékának és Radácsi Lászlónak az angol nyelvű fordításért.

Köszönet az Ausztráliában élő Lédeczi Dénes atyának a támogatásáért.

Köszönet a Jáger János és barátai zenekar valamennyi tagjának a Máté Péter jótékonysági estért!

Köszönet a Szolnok TV-nek, hogy médiatámogatóként mellénk álltak.

Köszönet Székely Márknak szerkesztő munkájáért és a Máté Péter jótékonysági esten való közreműködéséért, valamint Andor Gergőnek belső levelezési listánk létrehozásáért.

Köszönet mindazoknak akik jó szóval, őszinte szívvel mellénk álltak és velünk vannak és azoknak aki már eddig is támogattak és segítenek a nem létezőt létezővé válni!